Kort om HD-uddannelserne

HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD, hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis du vil lære noget helt nyt.

HD1 og HD2 er to selvstændige uddannelsesforløb. Tilsammen svarer de til en uddannelse på bachelorniveau.

 

Find mere information om HD-uddannelserne i HD-brochuren.

Kort om HD-uddannelserne

Både generalist og specialist - i dit eget tempo

HD1 giver dig grundlæggende forretningsforståelse og indsigt i den virkelighed, din virksomhed agerer i. Du får også det teoretiske og metodiske grundlag for HD2, hvor du kan vælge mellem ni specialiseringer efter interesse og behov.

Du kan tilpasse forløbet fuldstændig som det passer dig. Vælg undervisning om aftenen, i weekenden, i hverdagen eller online.

Du bestemmer selv i hvilket tempo, du vil tage uddannelsen. Du kan også starte med at læse ét kursus ad gangen og efterfølgende sætte tempoet op, hvis du har tiden til det.

Praktisk information

Studiestart
For studerende der følger et samlet forløb på HD, er der studiestart fra midt august til starten af september. De selvstændige kurser har typisk studiestart omkring august/september og januar/februar, med enkelte afvigelser.

Bogudgifter
I løbet af HD1 skal du regne med at betale ca. 5000 kr. for bøger. Bogudgifter på HD2 varierer fra uddannelse til uddannelse, men er generelt lidt højere end på HD1.

Tidsforbrug
Hvis du vælger at læse både HD1 og HD2 på normeret tid, tager det i alt 4 år. Du skal regne med at bruge ca. 15 -20 timer om ugen på uddannelsen, hvis du følger et samlet forløb.

Start din nye karriere her

Tildmeld dig HD i studieåret 2020/2021. Du tilmelder dig via ansøgningsportalen.