”Jeg er bange for at gro fast”

Ditte Møller blev flyveklar i en ung alder. Allerede i en alder af 16 år fløj hun fra sin trygge østjyske rede i Ry til den hyggelige lille franske by Martigné-Ferchaud i Bretagne.

”Der skulle ske noget nyt,” siger Ditte Møller og fortsætter:

”Jeg er bange for at gro fast. Det er nok også derfor, at jeg opsøger ny viden, fordi det åbner op for flere muligheder.”

Efter sit franske eventyr havde Ditte fået smag for nye udfordringer, så da hun vendte næsen mod hjemlandet igen, slog hun sig ned i hovedstaden og læste en HF på Frederiksberg HF. Én ting havde hun dog taget med i bagagen hjemmefra, for Dittes mor arbejdede i en bank, og den interesse kunne Ditte ikke flygte fra. Derfor læste hun først til finansøkonom og senere en HD i Finansiel Rådgivning.

LÆS MERE OM HD2 FINANSIEL RÅDGIVNING

”På det tidspunkt vidste jeg ikke præcis, hvad jeg havde lyst til i fremtiden. Jeg vidste kun, at jeg ville dygtiggøre mig, så jeg fik en bredere viden, som åbnede op for flere typer arbejdsopgaver. Derfor faldt valget på HD i Finansiel Rådgivning,” siger Ditte, der i dag arbejder som KYC specialist.

Personligt udfordret

Det var ikke kun det faglige indehold på HD-uddannelsen, der udfordrede Ditte. Hun vidste, at hun havde selvdisciplinen til at læse lektier, og hun vidste, at hun besad evner til at løse sine opgaver til jobbet. Men kunne hun jonglere begge på samme tid?

”Struktur falder mig ikke naturligt. Faktisk er jeg ret impulsiv. Så jeg blev nødt til at lære det, og det må man sige, at jeg gjorde,” siger Ditte Møller, der i dag bruger sit nyopdaget talent i sin rolle som alenemor til sønnen Aksel på 3 år.

”Jeg blev slet ikke skræmt væk. Tværtimod, fortryder jeg kun, at jeg ikke har taget endnu mere uddannelse, men det er jo heldigvis ikke for sent endnu,” afslutter Ditte, som for dage siden har spurgt sin nye chef, om det ikke var en god idé, at hun læste en HD i Organisation og Ledelse.